Категорії
Новини

Плюси і мінуси дверей з екошпону

Під час проведення ремонтних робіт в квартирі, приватному будинку, особлива увага приділяється вибору міжкімнатних дверей. Значний попит мають двері з екошпону, які мають багато переваг перед іншими типами дверних полотен. Такі моделі являють собою багатошарову конструкцію, в основі якої знаходиться каркас, МДФ, клеєний брус, виконаний з натуральної деревини та тонкої деревної пластини, яка і є шпоном. Для довгого строку служби, більшої міцності шпон шпаклюють, грунтують та вкривають шаром лаку.

Серед основних переваг дверей з екошпону виділяють бюджетну ціну та широкий модельний ряд. Кожен покупець може вибрати дверне полотно за кольоровою гамою, оформленням, яке максимально буде підходити під готовий інтер’єр. Варто зважати також і на недоліки дверей такого типу, зокрема, невисокий ступінь звукоізоляції, низьку міцність, відсутність можливості проведення реставрації.

Великий вибір дверей з екошпону в магазині «Центр дверей»

Якщо перед вибором зважати не лише на переваги, але й враховувати недоліки, які є у всіх типів дверних полотен без винятків, в інтернет-магазині «Центр Дверей» можна підібрати максимально вигідну пропозицію. Багато хто вибирає двері з екошпону, оскільки їх вартість значно нижча, ніж аналогів із суцільного масиву дерева. Окрім доступної ціни, є багато інших переваг:

  • Непогана вологостійкість. При виборі якісної конструкції її можна встановлювати у ванній кімнаті або на кухні, не переймаючись про можливу втрату чи зниження якості експлуатаційних характеристик при потраплянні на поверхню вологи. Екошпон навіть при довгому використанні не розсихається і не набухає.
  • Стійкість до прямих сонячних променів. Товар не втрачає зовнішній вигляд навіть при впливі ультрафіолету протягом декількох років.
  • Високий ступінь зносостійкості. Захисна плівка, якою вкрите дверне полотно, попереджає появу на поверхні подряпин та інших механічних пошкоджень.
  • Гіпоалергенність. Продукція не має неприємного запаху, не включає токсичних компонентів, які можуть виділятися при нагріванні або намоканні матеріалу. Двері з екошпону не мають клею, який може шкодити здоров’ю.

В інтернет-магазині «Центр Дверей» представлені якісні моделі з екошпону в широкому асортименті. В каталозі є вироби на будь-який гаманець і смак. Вибираючи продукцію високої якості, ви можете бути впевнені, що всі наявні недоліки будуть мінімально помітні або зовсім ніяк не вплинуть на експлуатаційні та зовнішні якості вибраного товару.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи