Категорії
Новини

КАЗАХСТАНСЬКИЙ СЕРВІС З ДОСТАВКИ ВАНТАЖІВ СИЛАМИ АВІПАСАЖИРІВ

У Казахстані головний редактор місцевого Forbes запустив сервіс для доставки дрібного вантажу силами авіапасажирів, які мають вільне місце у своєму багажі.

На думку творця, майже кожен другий пасажир, який здійснює міжнародний переліт, не використовує повністю відведене йому багажне місце. Так чому б не використовувати його для того, щоб допомогти комусь з доставкою його посилки, і при цьому повернути частину вартості перельоту.

Працює все просто. Якщо Ви збираєтеся здійснити переліт і заздалегідь знаєте про вільне місце в багажі – реєструєтеся на сайті та подаєте заявку про Вашу поїздку. Система сама знайде відповідні Вашому маршруту, часу та вазі посилки та запропонує їх Вам на вибір. Далі Ви в обумовленому місці підбираєте її та додаєте до свого багажу. Закінчивши переліт в іншій країні, Ви віддаєте посилку та отримуєте свою винагороду.

При цьому сервіс дає повні гарантії як відправнику, так і перевізнику.

Внаслідок такої організації переваг досить багато. По-перше, посилка повністю звільняється від митних зборів, оскільки, на час перельоту вона стає частиною особистих речей перевізника. І по-друге сильно зменшується час доставки, як транспорт у цьому випадку – літак.

Але є свої мінуси. До перевезення підходять далеко ще не всі вантажі.

Загалом, проект досить цікавий і якщо творцям вдасться його реалізувати, то в найближчому майбутньому покупка дрібних товарів за межами держави стане ще простіше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи