Категорії
Новини

На які види транспорту встановлюється кран маніпулятор в Україні?

Щодня на українських дорогах можна зустріти велику кількість вантажної техніки, а також часто на вантажні автомобілі встановлено такий популярний та корисний підйомний механізм, як гідравлічний кран маніпулятор https://uak.ua/product-category/specztehnika/krany-manipulyatory/ із шарнірно-зчленованою Z-подібною або тросовою L-подібною стрілою.

Для яких цілей потрібно замовити та купити кран маніпулятор?

Замовити та купити кран маніпулятор із встановленням на транспортні засоби може знадобитись, якщо вам знадобиться не тільки перевозити якісь вантажі, а й організувати їх завантаження і розвантаження.

кран-маніпулятор купити в Україні

Сучасні і не дуже крано-маніпуляторні установки встановлюються не тільки на звичні нам бортові автомобілі, кран маніпулятор в Україні можна замовити установити на:

  • Причіпну техніку (причепи та напівпричепи)
  • Вантажні шасі та сідлові тягачі
  • Самоскиди
  • Такі види спецтехніки, як асенізатори, мулососи, сміттєвози.

Тросові та шарнірні маніпулятори: особливості та переваги

Якщо в пошукових системах в інтернет написати «купить кран манипулятор» або перекласти українською мовою, то ви побачите безліч варіантів використання крано-маніпуляторних установок, як шарнірно-зчленованих, так і тросових. Багато світлин демонструють, як крано-маніпуляторні установки на базі вантажної та причіпної техніки або на спецтехніці виконують вантажно-розвантажувальні роботи. Найбільш цікаві випадки, коли кран-маніпулятор встановлено на трактор, навантажувач або навіть катер.

замовити кран-маніпулятор

Гідравлічні крани-маніпуляторі із шарнірною стрілою в транспортному стані – компактні і майже непомітні, їх встановлюють як за кабіною вантажівки, так і на задньому звисанні кузова. Місце розташування установки залежить від умов подальшої роботи спецтехніки. У відділі продажів компанії «УкрАвтоКомплект», яка виконує продаж та встановлення італійських шарнірно-зчленованих кранів-маніпуляторів HC Industrie та інших відомих торгових марок з Європи, вам допоможуть і порадять місце монтажу крана.

Тросові крани маніпулятори взагалі ззовні дуже нагадують традиційний автомобільний кран, а ще на тросовий кран маніпулятор ціна може бути більш доступною, ніж на шарнірні гідроманіпулятори з аналогічними технічними характеристиками. Також до переваг тросових маніпуляторів варто віднести їх великий гідравлічний виліт – в принципі, ця перевага є найбільш вагомим фактором при виборі крано-маніпуляторної установки залежно від типу її стріли. У відділі продажів компанії «УкрАвтоКомплект», яка виконує продаж та встановлення китайських тросових кранів-маніпуляторів XCMG та інших відомих азійських торгових марок, вам допоможуть і порадять модель крана за такими ключовими характеристиками, як максимальний вантажний момент, максимальний гідравлічний виліт, вантажопідйомність на мінімальному вильоті стріли, кількість секцій тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи